Sommerens hoppekåringer og følskuer, står for døren, og vi glæder os.

Som noget nyt vil vi i år lægge kåringskataloget ind på hjemmesiden til fri afbenyttelse
for ALLE.

På denne måde håber vi at flere interesserede, får mulighed for at se hvad der sker i DOA, samt minimere vores portoudgifter, derfor vil alle deltagere, først få udleveret kataloget, når de møder frem på dagen.

Sekretæren vil udlevere katalog, evt. ønsket kvittering samt (pap) trense nr. i cafeteriet,og for dem som måtte ønske det, er der mulighed for at købe trensenr., som kan bruges igen og igen, til 20 kr.

Vi opfordrer igen,alle vore medlemmer til at opdatere os med sommerens resultater rundt omkring i landet, alt fra ringridning til dyrskuer, eller andre spændende resultetater, som I vil dele med os.

Vores championat har desværre ikke haft den ønskede tilslutning, men de deltagere som er tilmeldt, vil vi ikke skuffe, så derfor afholdes championatet i forbindelse med vores Eliteskue i Middelfart Ridecenter, den 27/7-2014.
Disse ekvipager vil fremgå på hjemmesiden inden længe.

Husk at vores afsluttende kørebrugsprøve finder sted nu på lørdag kl. 10 på adressen L. Brundsvej 1, 6500 Vojens.

Husk, at der stadig er mulighed for at tilmelde sin hest til ridebrugsprøve. (Se mere info under avl).

Desuden vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle tillykke med de flotte resultater fra nyligt afholdte dyrskuer.

Stinna Tange ønskes stort tillykke med Danmarksmesterskabet 2014 i paradressur grad 1 b. Vi havde endda yderligere to oldenborg heste med, Charlotte Skovlund Jensen på Mickeyline af Hvarre, og Pernille Ravnsbæk på Sinclaire af Hvarre.

Hvis nogen vil have info direkte fra os, bedes i sende jeres e-mail adresse til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. dette ville glæde os, samt igen begrænse portoudgifter, desuden vil I endnu hurtigere være opdateret.

Vel mødt i sommerlandet bestyrelsen.