Når du er medlem af Dansk Oldenborg Avl bakker du op om den organiserede avl af Oldenborgheste i Danmark. Du er med til at sikre at vores Oldenborgheste har et avlsforbund at blive registreret i, og medlemskab er derfor ikke betinget af at du skal bruge en ydelse fra foreningen. Du kan som medlem deltage med dine dyr til hoppekåring, følskue, vallakbedømmelse, hingstekåring, brugsprøver. Du kan desuden deltage i championater og DM-deltagelse til en fordelagtig pris. Som medlem i DOA har du adgang til HesteData som en del af dit medlemskontingent. Mange oplysninger vil bestyrelsen altid være dig behjælpelig med, og som medlem har du også mulighed for at henvende dig til Videncentret hest.

Der er aktivitetsudvalg i Nordjylland, Sønderjylland / Fyn og på Sjælland. Disse lokale udvalg arrangerer aktiviteter som forberedelse/mønstring af dyr til fremstilling på kåringspladser og andre positive opgaver til glæde for dig og din interesse for oldenborgavlen, rideture, sociale arrangementer osv. Du kan deltage overalt i det område, hvor du finder det interessant at være med.

Vi formidler nyheder på hjemmesiden som vores primære medie. Dertil benyttes Facebook til formidling af nyheder, arrangementer, samt til at udbrede kendskabet til Oldenborghesten. På hjemmesiden publiceres en fyldestgørende liste over anerkendte hingste til avl i Dansk Oldenborg Avl - Du skal være medlem for at få din hingst på listen.

Din indflydelse på at fremme avlen og være medbestemmende omkring hvilken retning DOA skal i, opnår du bedst ved et medlemskab, og ved aktiv deltagelse i Generalforsamlinger og medlemsmøder.

Du kan altid kontakte en fra bestyrelsen hvis du er i tvivl om hvordan du melder dig ind. Kontaktinformationer finder du under fanen 'Foreningen'

Kontingentpriser

Enkeltmedlem kr. 650,- pr. år.
Familiemedlemskab 950,- pr. år.

Overfør kontingentet til regnr. 9070 kontonr. 1623971933. Husk at skrive navn på indbetalingen, samt e-mail adresse.

Klik her for at udfylde indmeldelsesformular